Najnovšie recenzie zo sekcie Autosedačky
Kvalitný materiál, super 5bodový bezpečnostný pás. Môže sa používať aj v smere aj v protismere jazdy čo je veľkou výhodou najmä u detičiek do 15mesiaca ☺️
Kebyže dieťatko počas cesty zaspalo, sedačka sa môže dať do ľahu pre väčšie pohodlie pre dieťatko. Sedačka nezaberá veľa miesta a nie je ani ťažká. Poťah sa ľahko odopína od samej sedačky a je možné prať v práčke. Nám sa zapáčilo dizajn sedačky a aj celá sedačka nakoľko aj pri synovi som mala značkiu Nania. Za mňa je to tá najlepšia, a z mojej strany je spokojnosť maximálna.
Mäkká autosedacka s isofix, dieťa sa v nej rado vozí. Veľké plus je polohovatelna časť za hlavou.
- Zatiaľ sme nemali možnosť vyskúšať.
- Vajíčko je ľahké.
- Pekný dizajn.
- Mäkké vnútro.
- Super výber za danú cenu.
- Výškovo nastaviteľná opierka hlavy
- Zabudovaná strieška s UV ochranou. Vzdušný materiál.
- Ochrana proti bočnému nárazu.
- Prijala by som striešku vo farbe , aké je vnútro vajíčka.
- Pre použitie na kočík je potrebné zakúpiť adaptéry.
- Dobrá cena
- Zatiaľ som nezistila nevýhodu
- Pohodlná
- Celkom jednoduché nastavenie pásov
- IZOFIX
- Ocenila by som väčší sklon polohy sedačky v protismere (keď miminko zaspí)
ISOFIX super vec , dcérke sa veľmi páči a nestazovala sa ani po dlhšej trase cca 3 hodiny v aute a podľa jej slov je spokojná ona takze aj ja.
Kvalitná atosedačka za dobrú cenu.
- Predĺžená sedacia časť, čo našim deťom vyhovuje
- Polohovateľná
- Jednoduchá manipulácia
- Výškovo nastaviteľná opierka hlavy
Už viac ako rok sa v nej vozí syn. Má teraz 14 kg a je v proti smere. Výborné mu sedí. Vieme ju rýchlo presunúť s auta do auta ak treba. Za nás táto autosedačka nemá žiadne negatíva. Chystáme sa kúpiť znova tú istú ďalšiemu bábätku. :)
- Pohodlná autosedačka
- Jednoduchá inštalácia v aute
- Podľa testov vysoká bezpečnosť
Spokojnosť s produktom, v ADAC testoch jedna z najlepšie hodnotených. Za túto cenu asi najlepší pomer cena-výkon. Výborná funkcia otáčania umožňuje jednoducho naložiť dieťa do auta.
veľmi zlá kvalita materiálu, komplikovná "montáž", tvrdé, neforemné, sú to dva samostatné diely, ktoré sa nedaju pevne spojiť. Je to len akýsi plastový výlisok v hodnote 5,-€ potiahnutý tenkou látkou.... podľa mňa nevhodné, nepraktické. Výrobok neodporúčam.
Tovar som kupil na zaklade recenzii. Zstial nebol vyskusany. Paci sa mi.
- stabilná
- obsahuje výstuž pre novorodenca
- otočná, pohodlné vkladanie a zapínanie
- 5 bodový pás
Vzhľadom na obsiahnutú výstuž pre novorodenca, sme nepotrebovali kupovať tzv "vajíčko". Dieťaťu sa tam zjavne dobre sedí.
Hladala som autosedacku v kategorii 9-36kg. Mali sme viacero autosedaciek tejto znacki takze som sla za istotou. Uprimne ocakvala som viac od tak drahej sedacky. Instalacia nebola tak jednoduha ako na videu alebo v manuale, hlavne s teter pripojenim. Pasy sa neda uplne na doraz uvolnit, chcelo by viac. Hlavova opierka sa nastavuje pomerne tazko a komplikovane. Taktiez hlavova opierka je velmi mohutna a v zadnej casti velmi hruba. Ked porovnam s Romer King sedackou tak ta vobec nevytrca do predu v zadnej casti. Preto neviem ako bude pohodlne pre dieta mat tam hlavu. Uvidime po dlhsom pouzivani ci splnilo nase ocakavanie.
- Pomer cena - kvalita je fajn
- sedačka je naozaj kvalitná, dieťatko do nej krásne zapadne, pásy ho dobre utiahnu. dá sa polohovať. treba jej venovať prvú hodinu kvôli správnemu nastaveniu a spoznaniu jej upínania do auta, potom to ide do 60 sekúnd. oceňujem samonapínacie pásy, ktorými sa sedačka pripútava k prednej sedačke vozidla, skutočne sú pásy napnuté po pár zakývaniach sedačky.
sedačka nie je na vhodná do každého auta na prvú šupu, nám sa v superbe nedá namontovať bez toho, aby sa najprv neuvoľnili skrutky predných sedačiek a nedomontovali upínacie oká. to môže samotnú montáž predlžiť aj o týždeň, kým budete mať všetok materiál. naproti tomu sa v Kii sportage dala namontovať okamžite.
- Bezpečnosť
- I-size norma
- Novorodenecká vložka
- Otáčanie
V sedačke je vďaka novorodeneckej vložke možné voziť dieťa naozaj od narodenia. I-síce norma zohľadňuje aj bočný naraz. ISOFIX je už samozrejmosťou. Z porovnateľných produktov sa nám svojím prevedením pozdávala najviac. Kedže v bežných vajíčkach deti často už po pol roku nechcú sedieť, v tomto prípade tento problém odpadá. Sedačka, ako aj jej predchodca, má vysoké hodnotenie v testoch. Britax Römer je osvedčená značka a mnohé produkty, vrátane tohto konkrétneho modelu vyrába priamo v Nemecku.
- Pomer kvalita-cena
- spĺňa to čo som očakával
- výborná
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »